fbpx

DJ STUF

Hvis du siger Stuf, siger du: House, DnB, Electronica, Reggae, Bass og Hip Hop. Og spørger du Stuf, er genre til for at lege med den på den mest uforskammede måde. Barriere brydes og broer dannes.

 • Når han ikke spiller i DK, pakker han spilletasken og rejser til steder som Hamborg, Malaga, Shanghai, Singapore, Athen, Lissabon, New York, Prag, Paris m.fl.

  Han er inspireret af navne som A-TRAK, DJ Premier, Diplo, DJ Static, Fatboy Slim og Mix Master Mike – bare for at nævne få. Stuf har varmet op for bl.a. Mac Miller, Sean Paul, Kygo, Estelle (“American Boy”), Minds Of 99, Tobias Rahim, Lukas Graham, Thomas Helmig, Hans Phillip, Tessa og mange flere.

  Han væltede Paradis-teltet på Northside Festival 2022 lige inden Disclosure optrådte, og han var endnu engang at finde på Smuk Festival 2022 i Vippen, hvor det ikke gik stille for sig i fire dage i streg. I sommers leverede han også et excentrisk DrumnBase og elektronisk set til “Den Sidste Sommernat” på Den Permante. Her formår han endnu engang at mestre generne.

  Stuf er kendt for hans eminente tekniske kunnen bag pulten, og der er fart over feltet, når hans glæde og kærlighed til musik- og kulturmiljøet skinner igennem og sætter festen i gang – glæd dig!

  United Stage | Officielt bookingbureau for DJ STUF.

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book DJ STUF hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på DJ STUF

Send os en uforpligtende forespørgsel på DJ STUF og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke DJ STUF hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for DJ STUF
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for DJ STUF.