fbpx

KRYD

KRYD sparker døren ind med deres debuterende dobbeltsingle.

 • KRYD er Anne Sofie, Signe, Maria og Viktoria – i et band, der sammen synger og spiller danske pop-sange. Med billeder fra hverdagen og fortællende tekster i øjenhøjde, rummer KRYDs sange både humor, selvironi og de store følelser, rammet ind af inderlige og catchy pop-melodier.

  Bandet kickstarter deres indtræden på den danske musikscene med en dobbeltsingle bestående af lead-singlen om at vælge sig selv til “Ikke Nogens Mere” og ”Slowmotion”, om at vokse sammen med andre mennesker og føle sig uovervindelig i sit fællesskab. Og det er to grene, som viser ret fint hvem KRYD er, og hvad KRYD vil. De vil hylde hinanden, de vil skabe, inspirere, hive hinanden op og få selvtillid til at gro. De udtaler selv;

  “Vi drømmer om at inspirere andre, især piger og kvinder, til at arbejde mere sammen om at løfte hinanden! Vi har selv manglet de her stærke rollemodeller, som både tør synge og kaste sig ud i at gribe instrumenterne”

  På livescenen er KRYDs setup fyldt med harmonier, masser af selvtillid og attitude. Alle fire medlemmer både synger og spiller instrumenter, og bandet har allerede live-erfaring med sig og kan blandt andet skrive på CV’et at have været support-act til koncerter med Dayyani og Blæst.

  United Stage – Officielt bookingbureau for KRYD.

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book KRYD hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på KRYD

Send os en uforpligtende forespørgsel på KRYD og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke KRYD hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for KRYD
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for KRYD.