fbpx

KIKI CLUB

Sanger og sangskriver Ida Corr og producer og DJ Nicolai Achton står bag KIKI CLUB

  • KIKI CLUB er et DJ-act med live vokal, der udfolder sig gennem en række singlereleases og dertilhørende klub-koncerter, hvor KIKI blander tidens hits med egne originale sange. I fremtiden vil KIKI kunne opleves til en række live-performances, hvor de sammensætter et klub-set af originale sange med live-vokal fra Ida samt store internationale hits i et unikt musi– kalsk festunivers.

    ”Vores drøm er, at KIKI CLUB bliver et frirum. Vi ønsker at skabe en inkluderende fest, som alle har lyst til, og er velkomne til at være en del af. KIKI CLUB er et organisk klub-koncept, som løbende vil udvikle sig og overraske publikum med farverige indslag og nye gæster hen ad vejen”.

    United Stage – Officielt bookingbureau for KIKI.

  • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
  • Book KIKI CLUB hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på KIKI CLUB

Send os en uforpligtende forespørgsel på KIKI CLUB og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke KIKI CLUB hos os

  • Danmarks mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for KIKI CLUB
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for KIKI CLUB.