fbpx

Emil Kruse

Under sit eget navn fandt Emil Kruse sin helt egen hiphopstil. Før han slog igennem med sin mere poppede, houseagtige og lyrisk motiverede hiphop, lavede Kruse grime i duoen Sleng, og han var også forbi Aesthetic-aliasset, der var rodfæstet i 90’er-hiphop.

 • Den unge artist, der er taget fra forstaden til storbyen og fra undergrunden til de højere luftlag, er blevet en helstøbt kunstner med noget på hjerte. Han er indbegrebet af nyskabelse og konstant udvikling på den danske musikscene.

  Emil Kruse’s musikalske rejse begyndte i Vangede, hvor han mødte hiphop-musikken og dannede duoen Sleng. Inspireret af grime-musikken og danske kunstnere som Stanley Most, fandt han sin egen stemme og udtryk. Efter smagsprøver på musikindustrien med Sleng vendte han tilbage til rødderne som hiphopproducer og udforskede et melodiøst og poetisk univers under navnet Aesthetic.

  I 2016 debuterede Emil Kruse som solokunstner med albummet “Slumromantiker”. Albummet, der ramte en poetisk nerve, blev rost af anmeldere og etablerede Emil som en talentfuld kunstner med en unik lyd og tekstunivers.

  2022 var et begivenhedsrigt år for den unge musiker som smed sit andet album på gaden. Politiken skrev: ”Emil Kruse jonglerer med alle boldene i sit indre liv, det han har mistet, det han savner, det han længtes efter med en lethed og finesse, jeg sjældent har set mage i dansk musik”, og kvitterede med 5 hjerter. Hos P3 blev den Strunge-citerende, ’Væbnet Med Vinger’, ’Ugens Uundgåelige’. I marts 2023 udkom singlen ‘OKAYOKAYOKAY’ og der er meget mere på vej.

  United Stage – Officielt bookingbureau for Emil Kruse.

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book Emil Kruse hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Emil Kruse

Send os en uforpligtende forespørgsel på Emil Kruse og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Emil Kruse hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for Emil Kruse
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Emil Kruse.