angående mig

Angående Mig bringer sine nærværende koncerter til København og Aarhus

Del:
Politiken kalder hende “frygtløs” og “den mest intense nye danske popstemme”. Til december kan hun opleves live på VEGA i København og Atlas i Aarhus.

Når sanger og sangskriver Laura Lilholt Andersen går på scenen som Angående Mig, opstår der en ganske særlig magi. Siden hun i 2019 deltog i DR’s talentforløb, KarriereKanonen, har anmeldere, radioværter, branchefolk og ikke mindst en stigende fanskare kastet kærlighed efter hendes kompromisløse og kontrastfulde univers, hvor rå energi, punk’ede guitarer og hiphop’ede trommer møder en hudløst ærlig og følsom sangskrivning. 

Angående Migs åbenlyse talent sikrede hende ikke blot en billet til finalen i KarriereKanonen, men også sejren i den prestigefulde konkurrence, og efterfølgende fulgte en pladekontrakt med verdens største pladeselskab, Universal Music, som i 2020 udgav hendes debut-EP KUNSTEN AT LADE SOM OM. EP’en indeholder radiohits som “vrede kvinder” og “jeg elsker alt hvad du hader ved mig” og manifesterede Angående Mig som en af de mest interessante nye navne på den danske musikscene – bakket op af en enig dansk anmelderstab.  

Mens verden lå for Lilholts fødder efter sejren i KarriereKanonen, satte Corona-pandemien en midlertidig stopper for dét, som Angående Mig gang på gang er blevet rost for; nemlig hendes intense og nærværende koncerter, som Politiken blandt andet har kvitteret med 5 stjerner.  Nu sadler hun endelig op til igen at tryllebinde sit publikum på de danske spillesteder med koncerter i både København og Aarhus og med spritny musik i bagagen. 

Senest har Angående Mig udgivet den hårdtslående single “BLOMSTER I LAKKEN”, som oser af lige dele rå attitude og ungdomsmelankoli. Den viser samtidigt, hvordan Angående Mig formår at løfte en personlig oplevelse eller følelse til noget universelt og almenmenneskeligt: Sangen er en skildring af menneskets sidste desperate forsøg på at vække de udbrændte flammer, der plejede at brænde for de store drømme, lysten til livet og for kærligheden til en anden. Og så er det fortællingen  om den evige frygt for at glemme og blive glemt -af andre og ikke mindst sig selv, har hun blandt andet udtalt om nummeret. 

Billetter i salg via bill.et/angaaendemig 

Kommende koncerter

Indlæser...

Vi fandt ingen resultater for "".