Anders SG

Anders SG annoncerer koncert og udgiver nyt

Del:
Berømt og berygtet for sin uforlignelige live-energi, kan Alphabeat-forsangeren nu løfte sløret for sin første egen koncert til april. Samtidig får vi endnu en forsmag på næste års dansksprogede albumdebut i form af ’Den Arbejdende Mand’, som udkom i nat.

Han trak overskrifter i slutningen af september. På den gode måde. Og selvom, han har prøvet netop dét så mange gange før, var det alligevel en ny og anderledes nervepirrende oplevelse for Anders SG, at se sit navn pryde forsiden hos landsdækkende medier som BT og GAFFA. Alphabeat-forsangeren gav nemlig, for første gang, slip på sin helt egen historie med sin helt egen lyd og helt egne sange – og, nok som en overraskelse for de fleste, tilmed på dansk!

”Jeg har arbejdet på de her sange gennem lang tid. At slippe dem fri, føles som at debutere på ny – faktisk føles alt i den her proces, som at gøre alting for første gang igen. Og derfor, glæder jeg mig også helt ekstremt meget til at spille mine nye sange live. Drengene, som jeg har indspillet hele mit album med, er selvfølgelig med. Energien er uændret. Jeg kommer til at give alt hvad, jeg har i mig! Fest, sved og følelserne helt uden på tøjet,” fortæller Anders SG.

Med lyden af uspoleret, organisk pop, udspændte førstesinglen, ’Noget For Nogen’, rammen om det solo-eventyr, som Anders SG nu for alvor forløser med sin live-debut på Hotel Cecil, fredag den 28. april 2023. Billetter kan købes på bill.et/anderssg

I front for Alphabeat, er han både berømt og berygtet for sin uforlignelige energi og smittende udstråling – altid med publikum, og den velkendte tamburin, i sin hule hånd! Sidste år gik sekstetten hvert til sit, ovenpå et comeback i dansk musik, der, udover et yderst anmelderrost album, også bød på den ene topanmeldte koncert efter den anden. Og mon ikke Anders SG holder hvad han lover, og bringer sin velkendte energi-udladning ind på sin egen scene.

Albummet er i støbeskeen og indspilles for tiden, sammen med bandet, i det legendariske Vesterbro-studie, Grapehouse. Og med live-annonceringen, får vi nu endnu en yderst medrivende forsmag på hvad der er i vente i form af ’Den Arbejdende Mand’ – en hyldest af en kærlighedssang til alle de hjemmegående mænd og deres udegående kvinder.

Kommende koncerter

Indlæser...