fbpx

Alle øjne er rettet mod MAS; EP-udgivelse og tour annoncering

Del:
MAS rundede 2023 af med brag til udsolgte koncerter på Hotel Cecil og Volume Village ovenpå udgivelsen af debutalbummet ”Vi Ses”. Nu står MAS klar med ny musik og koncerter i Aarhus og København.

I fredags udkom MAS’ nye EP, “Når Man Taler Om Solen”, han udtaler selv om EP’en; ”Da jeg begyndte at lave den var det vinter i Danmark – og tanken var at musikken skulle udkomme op mod sommeren, så vi valgte at tage en tur sydpå og indspille med ROB&JENNE og Eigil Bjørn. Musikken har derfor både noget melankolsk fra vinteren, men også nogle varme temaer fra syden. Projektet er endt med at være en åben dør ind til mit hoved. Jeg har både skrevet kærlighedssange og nogle mere politiske tracks med mit syn på verden”

Singlen “GrimVerden” er den første derfra og udkom ugen inden EP’en. En sang der tager udgangspunkt i hans eget liv, hans egne problemer, men også sætter sine problemer op mod de større problematikker i verden og får et større perspektiv. Måske er hans problemer ikke ligeså store, som han går og tror.

Billetter i salg nu på bill.et/mas

Kommende koncerter

Indlæser...