Alex Vargas

NY SINGLE FRA ALEX VARGAS

Del:
Alex Vargas krænger kærlighedens tabte magi helt ud på den stærke guitar-popballade, ’Meant To Be Together’. Singleforløberen fra den storhittende danskers tredje album er ude fredag den 3. februar.

’Yougazer’ og ’Pages’ har allerede markeret sig som solide radiohits fra Alex Vargas, der rent kunstnerisk markerer sig med et langt mere udadvendt musikalsk udtryk end tidligere. Drevet af Vargas’ altid imponerende både blide og bidske vokalstyrke er de nye sange skrevet og indspillet med inspiration fra 60’erne og 70’ernes klassiske pop- og rocksangskrivning. Og nu får de to Top 20-hits følgeskab af endnu en single fra det kommende album, ’BIG BIG MACHINE’.

En efter en, stryger Vargas akkorderne ud på sin guitar og ’Meant To Be Together’ vokser med tekstens fortælling om den kærlighed og magi der var engang. Tvivlen på fremtiden sammen er til at spore i Vargas’ ord, men vendes også på hovedet; for hvad nu hvis man bare er skabt for hinanden.

”Jeg tillader mig selv at bringe lidt mere farve og kulør ind i musikken. Det har givet mig en mere legesyg tilgang til at lave dette album end tidligere. Et forløb hvor jeg har sat mig selv fri og ikke forsøgt at lade mig selv begrænse,” fortæller Alex Vargas om de nye sange.

25.000 danskere købte billet til Alex Vargas’ tour i foråret 2022, mens en massiv sommer bød på højdepunkter for det yderst populære livenavn på Northside, Tinderbox og Smukfest. Dette forår er Vargas tilbage på spillesteder rundt om i Europa, mens udgivelsen af albummet, ’BIG BIG MACHINE’, følges op senere på året med 16 koncerter i hele Danmark. Flere koncerter er allerede udsolgt.

Find billetter til BIG BIG MACHINE ON TOUR her.