fbpx

KrebsFalch

Poul Krebs og Michael Falch har udsigt til en totalt udsolgt akustisk duotur til foråret.

 • Nu annoncerer makkerparret også en sommertur, hvor de bliver backet op af deres fælles band bestående af Troels Skjærbæk (bas), Mikkel Reumert Damgaard (keys), Vicky Singh (guit.) og Peter Dombernowsky (tr).

  På sommertogtet rundt i landet i 2024 vil KrebsFalch og deres fælles band fokusere på de største sange i nye friske forklædninger. De vil primært optræde på udendørs venues, hvor KrebsFalch er på plakaten sammen med blot et enkelt andet navn. Men der bliver der også plads til nogle deciderede festivaler i en turplan, der kalder sommeren tilbage fra medio maj frem til den sidste KrebsFalch-optræden i denne ombæring ved charityfestivalen NÆR på Langeland den 7. september 2024.

  KrebsFalch har i anledning af deres turné udsendt singlen “Kalder drømmene tilbage”, og nu kalder de altså også sommeren tilbage.

  United Stage – Officielt bookingbureau for KrebsFalch.

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book KrebsFalch hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på KrebsFalch

Send os en uforpligtende forespørgsel på KrebsFalch og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke KrebsFalch hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for KrebsFalch
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for KrebsFalch.