fbpx

Søs Fenger

Gennem fire årtier har Søs Fenger placeret sig bredt i det musikalske landskab, og hun markerer sig således ubesværet som en af Danmarks dygtigste vokalister. Samtidig formår hun at bevare en inderlig og unik forbindelse til flere generationer.

  • Lyden af livets forår, sommer, efterår og vinter samlet i et kartotek af sange fra mere end fire årtier. Søs Fenger mestrer både aktualitet, nostalgi og vellyd på samme tid. Tilbage i 80’erne satte hun landet i kog med en vild energi og fængende karisma, da hun startede sin musikalske løbebane i News. Som solist har hun sidenhen bevæget sin inden for både pop, rock, jazz, viser og disco – dette på både på dansk, svensk og engelsk – og ligeledes fornyer hun kontinuerligt sit virke med udgivelser, livekoncerter og platforme. Hun har været aktuel i 2020’s Toppen af Poppen, har siddet som en del af monopolet i Mads & Monopolet og reviderer kontinuerligt den danske sangskrivertradition. Beherskelse af vokal, sprog og eminent indlevelse er tre essentielle faktorer, som Søs Fenger formår at samle folket om, når hun står på en scene.

    Gennem fire årtier har Søs Fenger placeret sig bredt i det musikalske landskab, og hun markerer sig således ubesværet som en af Danmarks dygtigste vokalister.

    United Stage – Officielt bookingbureau for Søs Fenger.

  • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
  • Book Søs Fenger hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Søs Fenger

Send os en uforpligtende forespørgsel på Søs Fenger og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Søs Fenger hos os

  • Danmarks mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Søs Fenger
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Søs Fenger.