fbpx
Thor Farlov Italien

THOR FARLOV SÆTTER TEMPO PÅ 2023 MED LYDEN AF ’ITALIEN’

Del:
Hvor skal man tage hen, hvis foråret og sommeren svigter? Til ’Italien’ med Thor Farlov, naturligvis! Den står nemlig på solskin og smittende house-pop fra den unge popkomet som også rammer Store VEGA og SPOT Festival i denne uge!

Selvom kalenderen melder om foråret, har den seneste tid budt på alt fra isnende kold vestenvind til massive haglbyger. Ja, man får efterhånden opbygget en trang til at rejse mod varmere himmelstrøg, og det er heldigvis lige hvad vi skal i selskab med Thor Farlov på hans nye single, ’Italien’. 

”Jeg lovede at sætte mere tempo på i 2023 – så det bliver vi selvfølgelig ved med! Samtidig kommer den her sang fra et meget personligt sted,” fortæller Thor Farlov og fortsætter: ”’Italien’ handler om min eks-kæreste og om et svært brud, afsavn og ulykkelig kærlighed. Men for mig er den også et positivt take på den oplevelse. Jeg lærte at man aldrig må tage kærlighed for givet, og at skrive sangen fik mig styrket videre. Jeg håber ’Italien’ vil vække nogle følelser hos folk, men også få dem ud at danse hele sommeren. Den kalder på varmere tider!”

’Italien’ emmer af medrivende disco house, mens det ene fængende hook overtager det andet. Thor Farlov har skrevet og indspillet den nye single med et decideret A-hold i dansk musik bestående af Jens Ole McCoy, Carl Barsk, Samuel Ledet, Bastian Berthelsen og Rob & Jenne. Det er samtidig andet udspil fra Thor Farlov i år og følger op på februar-singlen, ’Solen Op’, der ramte de danske radiobølger og netop har rundet 1 million streams på Spotify. 

På bagkant af udgivelsen af ’Solen Op’ annoncerede Thor Farlov en maj-koncert på Lille VEGA. Alle billetter var revet væk på 24 timer – og torsdag står Farlov endelig overfor hvad der siden, og grundet massiv efterspørgsel, er blev opgraderet til en fuld Store VEGA-sal. Han rammer desuden SPOT Festival i Aarhus fredag aften. 

Thor Farlov overraskede alle, da han, i slutningen af 2020, solodebuterede med surprise-albummet, ’Nye Minder’. Med funklende anmelderstjerner fra Soundvenue, GAFFA og Politiken, cementerede det tidligere Citybois-medlem sine tårnhøje ambitioner som sangskriver og artist på egen hånd. Og han har tydeligvis ikke tænkt sig at se sig tilbage i 2023. 

Lyt til ‘Italien’ her!