fbpx
Swan Lee

Ny single fra Swan Lee

Del:
Samarbejde med Teitur, optræden på Kronprinsparrets Priser - og album og tour på vej. Swan Lee er i den grad tilbage!

‘Got Away With Murder’ er Swan Lees anden udgivelse i år og er ligesom forløberen, ’Heaven’, blevet til i tæt samarbejde med den færøske musiker og sangskriver, Teitur, der denne gang også bidrager med sin vokal. 

’Got Away With Murder handler om moralske tømmermænd. Når man troede, at man ville slippe afsted med at være en idiot, fortæller Pernille Rosendahl og fortsætter:

’Da Teitur og jeg skrev teksten, tænkte vi på Harvey Weinstein, og mænd som systematisk og i årevis har kunne misbruge deres magt. Vi prøvede at forestille os hvad der mon er gået igennem deres hoveder da disse sager begynder at rulle. Det må være et rædselsfuldt indre fængsel at befinde sig i, når man ved, at man har utallige episoder på samvittigheden, og at det bare er et spørgsmål om tid, før sandheden rammer. “It’s a battle between a dead King and a million queens”.’

’Got Away With Murder’ følger op på nummeret ’Heaven’, som Pernille Rosendahl, Emil Jørgensen og Jonas Struck skal optræde med på Kronprinsparrets Priser lørdag d. 5. november. Showet bliver Swan Lees første TV-optræden siden de i 2005 gik fra hinanden, dagen før selvsamme show, som de dengang skulle have optrådt på. 

Der er flere gode nyheder i vente fra Swan Lee. Blandt andet når de i 2023 udgiver nyt album og tager på tour og gæster intet mindre end 14 spillesteder. 

’Got Away With Murder’ udkom i nat.

Kommende koncerter

Indlæser...