Pernille Rosendahl

Pernille Rosendahl har med sin signifikante stemme og sit gådefulde soundscape vist vejen for, hvordan musik kan være både stærk i sin skrøbelighed og vice versa. Pernille Rosendahl bærer musikken med sig, og hun demonstrerer gang på gang, at hun er en af de dygtigste vokalister og mest erfarne sangskrivere, danskerne har lært at kende.

 • Du husker Swan Lees ’I Don’t Mind’ og ’Love Will Keep You Warm’. 00’ernes helt store soundtracks og et møde med Pernille Rosendahls signifikante vokal. Senere leverede The Storm, med Pernille i front, et rockunivers af tracks som ’Lost In The Fire’ og ’Lullaby’. Pernille Rosendahl har gennem tiden sat sig solidt på det danske lydbillede og har ligeledes navigeret elegant inden for alskens genrer og stilistiske udtryk.

  Hun er en af de dygtigste vokalister og mest erfarne sangskrivere, danskerne har lært at kende, og i dag bærer hun musikken i sit eget navn. Med en perlerække af pophits, flere hundrede tusinde solgte albummer og forskellige livekonstellationer demonstrerer Pernille et vildt musikalsk virke, som spænder bredt og samtidig forbliver nærværende. Med sit gådefulde soundscape har hun vist vejen for, hvordan musik kan være både stærk i sin skrøbelighed og vice versa.

  United Stage – Officielt bookingbureau for Pernille Rosendahl.

  Presse: allan@friendlypr.dk

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book Pernille Rosendahl hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Pernille Rosendahl

Send os en uforpligtende forespørgsel på Pernille Rosendahl og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Pernille Rosendahl hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for Pernille Rosendahl
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Pernille Rosendahl.