fbpx

ozzy

Hjemme på værelset i Helsingør har den 22-årige rapper, sanger og producer Oskar Elholm i syv år eksperimenteret med en lyd, der er svært sammenlignelig med noget andet på den danske musikscene.

 • Spørger man Oskar Elholm – eller bare ozzy – om en beskrivelse af hans musikalske stil, har han svært ved at putte det i en boks. ”Jeg er både sanger og rapper, men jeg har svært ved at beskrive min musik med en enkelt genrebetegnelse. Min tilgang til at lave musik er ikke særligt udspekuleret. Jeg plejer bare at hive ned fra en masse forskellige hylder, og så sker det lidt af sig selv. De gennemgående elementer i lydbilledet er vocal chops og min falset. Mit vigtigste instrument er min stemme.”

  ozzys vej mod musikken startede i 8.klasse, da en ny fyr i klassen introducerede drengegruppen for Soundcloud-rap: ”Jeg blev kæmpe fan af hele SoundCloud-æraen, og den der bølge blev min vej ind i musik. Lyden fra netop dengang har jeg givet slip på, men lysten til at skabe mit eget projekt har holdt ved. Sammensmeltning mellem hiphop og RnB, der skete i starten af 10’erne har i høj grad sat sit præg på min musik i dag – og så skeler jeg særligt til artister som Kaytranada, Don Toliver, Smino, Monte Booker, Brakence og tendai. Jeg kunne nævne rigtig mange.”

  Som tekstforfatter er ozzy den selvreflekterende af slagsen – og i sådan en grad, at det føles som om hver bar, der rappes, bliver dechifreret i den næste: ”Mine tekster er meget call and respons. Eksempelvis på nummeret ’Nu Og Her’, hvor første halvdel handler om, hvordan jagten på succes, kan skabe distance mellem mig selv, og de mennesker jeg holder af. Sidste halvdel fungerer som et reality check, hvor jeg vender det hele på hovedet og fortæller om, hvordan jeg på ingen måde er nået til et sted i min karriere, hvor jeg kan tillade mig at tale sådan. Teksterne på EP’en handler især om at være i det her mærkelige spændingsfeltet mellem succes og mangel på samme.”

  United Stage | Officielt bookingbureau for ozzy

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book ozzy hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på ozzy

Send os en uforpligtende forespørgsel på ozzy og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke ozzy hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for ozzy
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for ozzy.