Solen skinner altid med Scarlet Pleasure

Del:
Mørket og efteråret ulmer derude i horisonten, mens minderne om en tid fuld af uendelige lyse nætter, ny forelskelse og eufori, giver håb om at sommeren nok skal vende tilbage en dag.

Scarlet Pleasures nye single, ’Sunshine’, rummer al det musikalske D-vitamin, som har gjort dem til et af de største og vigtigste bands i dansk musik, men prikker også til efterårsstemningen i os alle.   

FORSANGER OG GUITARIST EMIL GOLL FORTÆLLER
”Sommeren er fuld af minder, lyde, smage og dufte. Bare det, at smide sig i græsset, lukke øjnene og mærke solens stråler, kan sende en helt tilbage og vække følelser, man havde glemt – på godt og ondt. For sommeren er også fuld af knuste hjerter, der får svært ved at hele, når solens stråler er væk,” fortæller forsanger og guitarist Emil Goll, der, sammen med bassist Alexander Malone og trommeslager Joachim Dencker, er i fuld gang med indspilningerne af et nyt Scarlet Pleasure-album.

ER DU SUNSHINE EN SOMMER DRENGENE HAR HAFT!
Scarlet Pleasures, uden sammenligning, største festival-tour nogensinde startede allerede da de åbnede rækken af Fredagsrock-koncerter på Plænen i Tivoli i april måned. Og siden, har de ikke set sig tilbage, men ramt den ene hovedscene efter den anden og festet sammen med hele Danmark!
 MILEPÆLE GENNEM TIDEN
Den første milepæl for Scarlet Pleasure, var da de fik lov at optræde til skolefest i de spæde teenageår. Milepæle er der kun blevet sat flere af siden gennembruddet i 2014 – heriblandt en anmelderrost koncert på Roskilde Festivals Orange Scene – og med ’What A Life’ fra Thomas Vinterbergs OSCAR-succes, ’Druk’, er udlandseventyret for alvor begyndt at banke på.

UDSOLGTE SHOWS I UDLANDET 
Tidligere på året kunne Scarlet Pleasure spille for udsolgte sale på deres Skandinaviske tour og senere denne måned, følges ’Sunshine’ op med flere europæiske shows, hvor der allerede kan meldes om få billetter i både London og Paris.

Kommende koncerter

Indlæser...