Scarlet Pleasure annoncerer skandinavisk tour

Del:
Siden deres debut i 2014 har den Københavnbaseret trio Scarlet Pleasure skabt stor opmærksomhed på den danske musikscene. Nu kigger de mod vores nabolande.

Trioen har udgivet et lind strøm af hit singler, optrådt på de største scener på de største festivaller, spillede adskillige udsolgte headliner shows og influerede modetrends hos den danske ungdom. Med et hav af hit singler, har Scarlet Pleasure et bagkatalog som ikke er til at tage fejl af. De lagde ud med debut singlen ‘Windy’ og senere det kommercielle breakthrough ‘Heat’. Efterfølgende fortsat af platinumsælgende hits som ‘Deja Vu’, ‘Limbo’ and ‘Good Together’. Trioen har også hivet priser hjem som Bedste danske act ved 2018 MTV EMA’s samt Årets Band, Årets Hit for ‘Deja Vu’ og Årets Album for ‘Limbo’ ved 2017 Danish Music Awards. Derudover har bandet spredt deres varme vibrationer til over 50.000 festglade gæster ved Roskilde Festivals Orange Scene.

Men nu er for Scarlet Pleasure blevet tid til at kigge ud over landets grænse. Scarlet Pleasure annoncerer nemlig en skandinavisk tour med 4 koncerter delt på Norge og Sverige. Find billetter her bill.et/scarletpleasure

Kommende koncerter

Indlæser...