mina

Mød Mina Okabe  

Del:

Den blot 20-årige sangerinde og musiker har rødder i hele verden, men det er fra sit værelse hjemme i Danmark, at Mina Okabes sjælfulde sange opstår. Nu  debuterer det unge talent med singlen, ’I’m Done’.   

 Mina Okabe er navnet på et nyt, spirende talent på den danske musikscene. Den 20-årige sangerinde er lige så beskeden og ydmyg omkring sin musik, som hendes drømme og ambitioner er store og grænseløse. Hun har i løbet af sit relativt korte liv allerede levet med hele verden som sin legeplads og inspirationskilde til sin musik. Og måske netop derfor, lyder Mina Okabe som alt andet end kolde og grå efterårs-Danmark. 

Mina Okabe singledebuterer  med nummeret ’I’m Done’ – en sjælfuld popsang, som Mina har skrevet på sit værelse hvor de fleste af hendes sange bliver til enten bag klaveret eller som her med den elektriske guitar om halsen. ’I’m Done’ blev til i tiden umiddelbart efter gymnasiet og er ifølge hende selv en overgangssang, der handler om brud og fortrydelse. Sangen er siden blevet produceret blandt andet i samarbejde med Vera og Vasco.   

»Jeg skrev teksten til ’I’m Done’ på et tidspunkt, hvor jeg havde følelser for en dreng, men vidste at det ikke ville gå. Jeg prøvede derfor at overbevise mig selv om, at jeg var færdig med at tænke på ham – selv om jeg fortsat gjorde. Så sangen handler for mig om at prøve at komme videre«, fortæller Mina Okabe til Soundvenue og fortsætter:

»Sangskrivning hjælper mig med at udtrykke mig selv. Jeg er ikke så god til at snakke om mine følelser – det er meget lettere for mig at skrive og synge om dem«.

Mina Okabe er født og opvokset i London, hendes biologiske rødder er dansk-japanske og så har hun, med sin familie, levet på tværs af kloden i forskellige byer og suget til sig af liv og kultur – lige fra New York til Manila. De seneste fem år, har Mina boet i Danmark. Her føler hun sig hjemme og det er herfra, Mina Okabe på ny vil søge ud – nu med sin musik i bagagen.