Most People

Lukas Graham teamer op med Multi-Platinum DJ og producer R3HAB

Del:
Lukas Graham har endnu en gang slået sig sammen med marokkanske Multi-Platinum DJ og producer Fadil El Ghoul, bedre kendt som R3HAB, der havde fornøjelsen af at remixe ”Share That Love” for Lukas sidste år.

Nu er de ude med deres nye single ‘Most People’, der for Lukas minder ham om strandfester, aftengrill og alt det gode i livet.

Arbejdet med R3HAB har været fantastisk, og jeg elsker, hvor alsidig han er, sandsynligvis derfor har dette samarbejde føltes så nemt.

Med den globale debut i 2016 og multi-platin hittet ”7 Years” styrkede Lukas Graham deres status på den internationale musikscene, idet de samlede over en milliard streams på verdensplan, lå #1 i 13 lande og opnåede tre Grammy-nomineringer. Sangen forvandlede Lukas’ liv til en hvirvelvind – en verden meget langt fra hvor den begyndte på Christiania i København. Med resten af gutterne i bandet, Mark ”Lovestick” Falgren og Magnus Larsson, krydsede Lukas Graham kloden og spillede udsolgte turnéer, optrådte på Good Morning America og spillede de største scener til Grammy Awards.

Og nu kan danskerne godt begynde at glæde sig til sommeren 2022. Her tager Lukas Graham nemlig den anmelderroste “In The Round” livesucces og helt unikke koncertoplevelse med landet rundt og det bliver samtidig de eneste danske sommerkoncerter med Lukas Graham i 2022. 

”Musik forandrer liv. Og det gør Lukas Graham – i millionvis – med håb, glæde og trøst,” skrev GAFFA, ganske rammende, og kvitterede med fem funklende stjerner for koncerten i Roskilde. 360°-scenen fik også funklende stjerner og flotte ord med på vejen fra BT’s udsendte, som kaldte oplevelsen for ”noget helt udsædvanligt!” 

Køb billetter via linket bill.et/lukasgraham

Kommende koncerter

Indlæser...