KALASET

Kalaset Tour 2022

Del:
I et lydunivers af nostalgisk 80’er synthesizer og indie prægede rytmer, toner Kalaset frem fra undergrunden og ud på scenen. I dette rum vil man tydeligt mærke den unge energi og kraft, som udspilles i en skarp vokal og et energibærende band.

Med fængende melodier og tempofyldte numre inddrager de tilskuerne i KALASETs musikalske univers. Teksterne er på dansk og indeholder dybere tanker og refleksioner af den verden vi lever i. De skriver om ungdommen, stilheden, rastløsheden og om deres drømme. Det gør de med henblik på, at kunne rykke på noget i folk. 

Bandet trækker stilistiske tråde til grupper som Superheroes, Broken Social Scene og The Cure, og leverer det med en nutidig blanding af dreampop og indierock. Med danske tekster skaber sangene et reflekterende og ærligt univers, hvor man kan mærke at disse unge virkelig har noget på hjerte. 

Kalaset består af fem drenge og en pige – Jakob Rønn (trommeslager), Morten Holm Ørsager (forsanger og guitarist), Anders Mygind (guitarist), Sidsel Due (pianist og backing sanger) og Henrik Skov (bassist). bandet spillede de første toner sammen i slutningen af 2018 og har siden haft kursen mod stjernerne. Kalaset har allerede vundet flere musikkonkurrencer, bl.a. den danske Emergenza festival, talentprogrammet Quasar samt Battle of Bands. Derudover har bandet varmet op for Simon Kvamm’s nyeste projekt HUGORM. 

Bandet har fortsat store drømme, men de har også talentet og viljen til at få dem til at gå i opfyldelse. “Ung dansk indierockgruppe kan gå hele vejen til Orange Scene“, femstjernet anmeldelse fra Gaffa til deres Uhørt koncert. 

Køb billet via linket https://unitedstage.dk/events/kalaset/

United Stage – Officielt bookingbureau for KALASET.