fbpx
Hans Philip

Hans Philip vender tilbage med egne koncerter

Del:
For et år siden gik alt udsolgt! 14.000 billetter blev revet væk i landets fire største byer og nu, ovenpå et mageløst comeback med Ukendt Kunstner, er Hans Philip endelig klar med egne koncerter i nyt format, når han tager sine sange fra de anmelderroste og storhittende albums, ’Forevigt’ og ’[a] & [ß]’, ud på tour i efteråret 2024.

”…en lille, blinkende diamant af en koncert!”

Sådan beskrev Politiken den første af i alt seks udsolgte aftener på Store VEGA i København, da Hans Philip drog ud på forårsturné i 2023. R&B-hitmageren satte tilmed rekord på det københavnske spillested for flest udsolgte aftener på samme turné, der også bød på tre udsolgte shows i Aarhus, mens billetterne ligeledes var revet væk i både Aalborg og Odense.

Siden fulgte et uventet comeback i dansk musik, da Hans Philip og producer, Jens Ole McCoy, efter syv års pause, genopstod som Ukendt Kunstner. #1-albummet, ’Dansktop’, ryddede hitlisterne, mens Ukendt Kunster, der bl.a. kan opleves på Refshaleøen til sommer, var tilbage i storform på Roskilde Festival og i landets arenaer i efteråret 2023.

Nu er Hans Philip så endelig tilbage med egne koncerter igen. Det sker, når han indtager fire af landets største koncertsale og, for første gang, spiller sin musik for et siddende publikum.

I starten af 2019, sendte Hans Philip albummet, ’Forevigt’, på gaden med Guld- og Platin hits som ’Dagdrøm [1]’ og ’Drenge & Piger’. Solo-debutens drømmende R&B og poetiske tekster, der nærmest spejlede en hel generation, blev hyldet af både lyttere og anmeldere, ligesom opfølgeren og dobbelt-albummet, ’[a] & [ß]’, som i september 2022 høstede endnu en stjerneregn og nye Guld-hits som ’Rose’ og ’Hjertebrand’.

Billetsalg på bill.et/hansphilip fra torsdag den 25. april kl. 10.

Kommende koncerter

Indlæser...