fbpx
Gift

HOME STU FREESTYLE

Del:
Det danske R&B-talent, GIIFT, udgiver ny single dagen før sin fødselsdag med en uformel invitation ind i kunstnerens kreative centrum med en fortælling om inspirationer. ’Home Stu freestyle’ er ude fredag den 17. februar.

For præcist et år siden debuterede den blot 18-årige sanger, sangskriver og producer, Giift, med en single der med ét sendte talentet fra den lille sjællandske by, Havnsø, langt ud over landets grænser. ’Fed Up’ trak overskrifter hos legendariske PAPER Magazine, der sammenlignede talentet med mega-stjernen SZA, mens Giift også ramte store, toneangivende medier som tyske COLORS og amerikanske Ones To Watch.

I foråret fulgte EP’en, ’Archives’, der med et simpelt musikalsk udgangspunkt præsenterede Giifts eget neo-soul og R&B-inspirerede univers, der med få virkemidler formår at vokse sig uendeligt stort. ’Archives’ fik rosende anerkendelser i både ind- og udland, og nu er det blevet tid til det næste kapitel. 

’Home Stu freestyle’ er en forsmag på det kapitel. En åbning ind til det frirum, hvor Giifts musik skabes uden at lefle for forventninger eller forudsigelser. Giift har, ligesom debut-EP’en, selv indspillet og produceret ’Home Stu’ freestyle – en invitation ind i kunstnerens kreative centrum med alle de facetter og det rendyrkede talent den spirende 18-årige artist besidder.

Giift optrådte for nylig til VEGAs udvalgte, hvor hun blandt andet leverede ’Home Stu freestyle’ acapella – en koncert der fik rosende omtale hos Soundvenue, Bands of Tomorrow, GAFFA og Politiken. Giift er allerede annonceret i programmet til årets SPOT Festival i Aarhus og spiller desuden også sin egen headliner koncert på Ideal Bar i København til maj.

Du kan købe billetter til koncerten her.