artigeardit

Den omtalte EP ‘Ny Agenda’ fra Lamin og Artigeardit er på gaden

Del:

D. 6. oktober udkom mini-dokumentaren “Ny Agenda” på YouTube der blev startskuddet på et forløb med Artigeardit og Lamin. Dokumentaren giver seeren et fluen-på-væggen indblik i skabelsesprocessen – en uge i Grækenland hvor de to artister hygger sig med deres to producere Anton Westerlin og Adam Hillebrandt og hold. Her får man smagsprøver fra både skrottede numre og de valgte numre til EP’en.

I dokumentaren ser man b.la. hvordan “Hvor Fuck Er Min Drink?” blev skabt med en flaske ouzo og god stemning. 1 time efter tracket blev skabt, skød de en improviseret musikvideo i et one-take. Se den her.

“Ny Agenda” er produceret af Anton Westerlin (produceren bag ’Hva Ved De Om Lams’ / og Ardit hits som ’Er Her’ og ’Bagsæde’) og Adam Hillebrandt (fast producer for Ardit). Frederik Buchard har produceret “Gåsehud”, mens nummeret ligeledes er co-produceret af både Anton og Adam.

Med sit lyriske og alsidige rap-univers er Artigeardit og hans trofaste band, klar til at drage på spillestedstour i efteråret 2021, hvor de fire storbyer vil danne ramme om nogle uforglemmelige koncertoplevelser. Find billetter til koncerterne her.

Efter en række feature singler i 2020 med blandt andre ICEKIID og NODE, udgav Lamin sit debutalbum ”Hva ved de om Lams” tilbage i juni. Dette resulterede i en udsolgt Lille Vega koncert. Til foråret 2022 kan du endnu engang opleve Lamin, men denne gang i Store Vega. Billetterne kan købes her.