fbpx

Icona Pop

Det elektropopduo Icona Pop fik hele verden til at råbe "I don't care, I love it" og blive vilde med deres multiplatin-hit "I Love It".

 • Efter udgivelsen af deres hit-single har duoen Icona Pop, bestående af Aino Jawo og Caroline Hjelt, turneret verden rundt og udgivet hits i samarbejde med store kunstnere som Tiesto, Steve Aoki, Tove Lo, Zara Larsson og mange andre.

  De opnåede intet mindre end en syvendeplads på den amerikanske Billboard-hitliste – noget kun få svenske artister tidligere har opnået – for ikke at nævne det utal af priser duoen har modtaget verden over for stor-hittet I Love It.

  I år udkommer duoens andet fuldlængde album, der hedder “CLUB ROMANTECH” og er det første fra duoen i 10 år. Musikalsk kan vi forvente en underholdende rejse tilbage til deres rødder. Klubmusikken, der i særdeleshed rummer det elektroniske univers. Derudover vil deres liveoptræden blive ledsaget af et storslået lyd- og visuelt show, der understreger duoens altid eksisterende ønske om at sikre den bedst mulige oplevelse for deres publikum.

  United Stage | Officielt bookingbureau for Icona Pop.

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book Icona Pop hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Icona Pop

Send os en uforpligtende forespørgsel på Icona Pop og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Icona Pop hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for Icona Pop
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Icona Pop.