spleen united

Spleen United slipper ’The Real Thing’ løs

Del:
Den nye single gæstes af talentfuld, dansk sangerinde og blev sendt på gaden i nat forud for Spleen Uniteds store november-koncerter!

”Spleen United er flyvende! Og ja, vi har mere på vej…” 

Nyheden om den første nye Spleen United-udgivelse i mere end 10 år, kom som en techno-gul sol på en skyfri juni-himmel, da Bjarke Niemann & co. sendte den hårdtpumpede og yderst effektive single, ’Eat The Rich’, på gaden. Og heldigvis, holder bandet hvad de lover.  

Nu følger den elektroniske kvintet nemlig op med endnu en sample-tung single, der som et primalskrig giver slip på fortiden og lukker ’The Real Thing’ ind. Bjarke Niemanns velkendte falset smelter sammen med en ny stemme i dansk musik, den talentfulde sangerinde Lleoh, og Spleen Uniteds kompromisløse udtryk, som gjorde dem til et af de mest toneangivende rockbands tilbage i 00’erne, må siges at lyde mindst lige så veloplagt og eksperimenterende i 2022!  

Lige siden 2019, hvor Spleen United genopstod fra asken af de udbrændte maskiner fra en sagnomspunden Northside-koncert seks år forinden, har gruppen – i original besætning – spillet den ene udsolgte koncert efter den anden og høstet topanmeldelser på stribe. Denne sommer var ingen undtagelse: ”Spleen United vendte tilbage som nattens konger”, skrev GAFFA da bandet ramte Northside på ny – og ligesom flere andre medier sommeren over, blev der kvitteret med fem funklende stjerner.  

I november måned, rykker Spleen United deres anmelderroste rave indenfor med sangene fra hele deres bagkatalog, som tæller storhittende, udfordrende, farverige og altid medrivende albumudgivelser som den Guld-sælgende debut ’Godspeed Into the Mainstream’, #1-albummet ’Neanderthal’ og det skelsættende DMA-hædrede, ’School of Euphoria’.  

Det sker, når Spleen United rammer K.B. Hallen i København, Posten i Odense og Train i Aarhus. Billetter kan købes på bill.et/spleenunited

Spleen United består af Bjarke Niemann (vokal), Gaute Niemann (bas), Kasper Nørlund (synths), Rune Wehner (synths) og Jens Kinch (trommer).

Kommende koncerter

Indlæser...