Ledig stilling: Kontorelev med speciale i økonomi

Del:
Er du på udkig efter en sjov, lærerig og anderledes elevplads, hvor du får en bred viden inden for økonomi og regnskab? Og hvor du samtidig bliver en del af den danske musikbranche? Så må du meget gerne læse videre herunder, vi sidder klar til at høre fra dig!

Vi søger nemlig en selvstændig, struktureret og serviceminded økonomielev, der er klar til at slutte sig til vores kreative virksomhed senest d. 1. september 2022.

Som økonomielev hos United Stage bliver du en del af en mindre økonomiafdeling på 4, som vil sikre dig en bred uddannelse indenfor Økonomi. Dagene vil være alsidige, og du vil få et stort indblik i livemusik-branchen og de forskelligartede opgaver, der ligger i det.

Du skal bl.a. beskæftige dig med:

 • Tour opgørelser (efter artistens endte tour/koncert)
 • Daglig kontering/bogføring
 • Udlægshåndtering
 • Debitor- og kreditorstyring
 • Artist opgørelser
 • Afstemning af billetsalg samt øvrige finansafstemninger
 • Øvrige administrative opgaver

Du får naturligvis en grundig oplæring i vores økonomisystem, Navision, som i øvrigt står overfor en udskiftning til SAP, hvilket du dermed også vil blive en stor del af.

Du vil have primært arbejdssted i Århus, men da mange af vores øvrige kolleger sidder på kontoret i København, skal du også forvente rejsedage til København én eller flere dage om måneden.

Ved afslutning af dit elevforløb hos os, har du en faglig værktøjskasse, der sikrer et godt fundament til din fremtidige karriere. Herudover vil du med garanti have fået mange gode oplevelser med musikken.

Dig:

Du har formentlig afsluttet en eksamen i HHX, EUX-business, STX eller HF eller lign., og ser en elevplads som den rigtige vej for dig til at sikre din faglige og personlige udvikling.

Herudover er det vigtigste for os, at du:

 • er serviceminded og vild med tal
 • har kendskab til Officepakken, i særdeleshed Excel
 • er omstillingsparat, ansvarsfuld og har en selvstændig tilgang til dine opgaver
 • har lyst til at lære, og være en del af et team, hvor vi hjælper hinanden
 • er vild med musik

Hvem er vi?

United Stage er nordens førende bookingbureau med kontorer i København, Stockholm og Oslo, og tilsammen repræsenterer vi flere end 300 artister eksklusivt, og afvikler flere end 5000 arrangementer om året. Hos United Stage efterstræber vi at skabe de absolut bedste musikoplevelser på både festivaler, spillesteder og natklubber såvel som privatfester og firmaarrangementer. Hos United Stage brænder vi for at løfte vores artister fra de helt små spillesteder til nogle af landets største scener. Som et “full service” bookingbureau betyder det, at vores daglige arbejde omfatter alt fra at køre instrumenter, folde kabler og stemme guitaren, til at booke kraner, vagter og konfettikanoner til de store arenakoncerter.

Vi har en kultur, hvor vi prioriterer kreativiteten og samarbejdet højt. Du bliver derfor en del af et åbent og uformelt arbejdsmiljø, hvor der altid er plads til at vi har det sjovt, også selvom vi arbejder i højt tempo. I kraft af vores virke har vi tit sociale arrangementer, hvor vi samles om at høre vores skønne artister til koncerter m.v. United Stage er ejet af Universal Music Danmark. Se mere om virksomheden her: www.unitedstage.dk

Lyder det som dig?

Så hører vi meget gerne fra dig. Du ansøger via linket. Husk at vedhæfte dit eksamensbevis, CV og andre relevante bilag.

Ønsker du at høre mere om stillingen, så er du velkommen til at kontakte:

Mads Bigum
Regnskabschef
mads@unitedstage.dk

Søg stillingen her