Scarlet Pleasure Samsung

Samsung Music Galaxy

Music Galaxy er et musikunivers, hvor Samsung giver fans mulighed for at komme helt ind bag facaden på udvalgte artister – og følge den nøgne sandhed bag musikken og den kreative skabende proces, som artisten konstant er i – fx får fans adgang  til unikke videoversioner af nye numre, intime liveshows, lytte-sessions samt interviews, hvor artisterne sætter ord og billeder på deres finurlige og kreative processer.

Music Galaxy blev lanceret med et hero-samarbejde med Scarlet Pleasure, efterfulgt af et upcoming-samarbejde med Ericka Jane og præsenterer nu skiftevis upcoming og etablerede artister. For Samsung Danmark handler Music Galaxy om at skabe muligheder for danske musikere og give danskerne en ny måde at opleve musik på

1300 gæster vandt billetter til Samsung Music Galaxy hero koncert i Tap 1 med Scarlet Pleasure and Friends

Scarlet Pleasure havde inviteret fire venner med på scenen. Lillebittebock åbnede showet efterfuldt af OK OK, der gav sin første liveoptræden nogensinde. Barselona tog over, fulgt op med smukke toner fra JADA. Afslutningsvis lukkede Scarlet Pleasure showet med en kæmpefest, hvor hele salen kogte.

Music Galaxy er skabt i et samarbejde mellem Samsung, Universal Music & Brands og United Stage Event.