Wiinston

To barndomsvenner, sanger Daniel Richards og producer Alfred Thomas, som i løbet af 2017 fandt musikken sammen – et cinematisk popunivers båret af stemningsfuld r’n’b og hiphop omgivet af en altid æstetisk og gennemtænkt visuel ramme.

Koncerter 2021/2022

Indlæser...

Vi fandt ingen koncerter for Wiinston i 2021/2022.

  • De første sange blev til i Alfreds etværelses lejlighed – et simpelt udgangspunkt, der giver genlyd i duoens frie tilgang til den kreative proces, hvor instinktet er alfa-omega: ‘Vi har ikke nogen egentlig formel på vores musik,’ fortæller duoen om sangskrivningen og fortsætter: ‘Vi maler et billede, giver det følelser og stemninger. Vi leger rundt med det, til vi kan lide det. Musik skal komme hurtigt og intuitivt til os, ligesom teksten, der skal forme rammen.’

    WIINSTON formår at skabe billeder med musik – både i produktionerne og i deres liveperformances. I 2019 kvitterede anmelderne deres debutkoncert på SPOT Festival med fem stjerner, og der hersker ingen tvivl om, at duoen bringer heftige og dansable club-vibes til bordet, når de indtager en scene. WIINSTONS internationale sound er akkompagneret af en uhøjtidelig skandinavisk charme, der altid er til stede som et pirrende tvist – et stemningsfuldt udtryk som har fået udlandets taste makers til at snakke vidt og bredt om WIINSTON.

    United Stage – Officielt bookingbureau for WIINSTON

  • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 22 71 65 36, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
  • Book Wiinston hos United Stage ved at ringe til os på +45 22 71 65 36 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Wiinston

Send os en uforpligtende forespørgsel på Wiinston og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Wiinston hos os

  • Danmarks mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Wiinston
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Jeppe Birch

Director, Corporate Events

+45 23 36 00 11 jeppe@unitedstage.dk

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Wiinston.