Victor Leksell

Victor Leksell er en af Sveriges hotteste kunstnere lige nu.

  • I januar 2023 blev Leksell tildelt den prestigefyldte livepris “Guldmicken” og “Årets Sang” ved det svenske P3 Guld show. Og tilbage i 2021 modtog han intet mindre end tre Grammy-priser for sit debutalbum “Fang mig når jeg falder”. Hovedsporet på albummet, “Svag”, har slået streamingrekorder mange gange og er indtil dato den mest streamede sang på svensk nogensinde, også i nabolandet Norge.

    Hans single, “Nätterna i Göteborg”, har holdt sig stabilt på Spotify’s top 50, som længe har været domineret af samarbejdssinglen “Din låt” med Einár. Sidste år tog Victor på en stor nordisk turné med over 25 stoppesteder, og i sommeren 2023 venter der et antal velvalgte koncerter! Senest har Victor Leksell genudgivet giganthittet ‘Stor Man’ i samarbejde med Tobias Rahim.

    United Stage – Officielt bookingbureau for Victor Leksell.

  • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
  • Book Victor Leksell hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Victor Leksell

Send os en uforpligtende forespørgsel på Victor Leksell og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Victor Leksell hos os

  • Danmarks mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Victor Leksell
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Victor Leksell.