Veronica Maggio

Med en unik evne til at forføre sit publikum med et farverigt, melodiøst og sprudlende univers er Veronica Maggio et legebarn med ambitioner. Det bobler helt ud i fingerspidserne, når hun rammer dig med en klar vokal og store popnumre.

  • Med både elektroniske og motowninspirerede skæringer svæver Veronica Maggio i et poppet og drømmende univers. Hun er nordisk mester i at lege – og både visuelt og auditivt er hun flankeret med bittersød melankoli og euforisk artlessness. Bagkataloget består af monsterhits som ’Jag kommer’, ’Hela huset’ og ’Måndagsbarn’ og hendes livenergi er blevet beskrevet med ordene ’bedst i Sverige’ og ’popstjerne til fingerspidserne’. Siden albumdebuten i 2006 har sangerinden fra Uppsala solgt mere end 250.000 albums, modtaget Grammisar og Rockbjörnar på stribe og hittet med sine poetiske poplåtar i hele Skandinavien – og så er hun tilmed den mest streamede sangerinde i Spotifys hjemland, Sverige, med flere hundrede millioner af streams på tværs af kataloget.

    Med en unik evne til at forføre sit publikum med et farverigt, melodiøst og sprudlende univers er Veronica Maggio et legebarn med ambitioner. Verden ligger åben for hendes klare vokal og store popnumre, og netop derfor bliver det interessant at følge hendes musikalske bane på et både skandinavisk og globalt niveau.

    United Stage – Officielt bookingbureau for Veronica Maggio.

  • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 23 36 00 11, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
  • Book Veronica Maggio hos United Stage ved at ringe til os på +45 23 36 00 11 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Veronica Maggio

Send os en uforpligtende forespørgsel på Veronica Maggio og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Veronica Maggio hos os

  • Danmarks mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Veronica Maggio
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Jeppe Birch

Director, Corporate Events

+45 23 36 00 11 jeppe@unitedstage.dk

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Veronica Maggio.