The Hitmen

De nyeste hits og tidløse klassikere. Når The Hitmen indtager scenen, river de hele dansegulvet med sig. Fællesnævneren er et knivskarpt fokus på energiske og veltilrettelagte shows til din fornøjelse og uforglemmelige fest.

  • Med solid erfaring sammensætter The Hitmen unikke shows på en bredspektret palet af musik fra 80’erne, 90’erne, rockens, soulens og poppens univers. The Hitmen skræddersyr showet efter dine visioner, og de kan derfor skalere op og ned, alt efter hvilken fest der skal skabes. Typisk består scenen af 4-10 dygtige musikere, anført af den engagerede frontmand Torsten Christensen. Samspillet er tæt og svingende, dresscoden er knivskarp og leveringen er energisk og tempofyldt. Med et stort nærvær og en evne til øjeblikkeligt at læse publikum, har The Hitmen store ambitioner for din fest – og en spilleglæde, som brænder tydeligt igennem.

    The Hitmen spiller også eminent backing til gæstesolister såsom Medina, Peter A.G., Mads Langer, Christopher, Stine Bramsen, Ida Corr, Shaka Loveless m.fl. Uanset konstellationen, så river de hele dansegulvet med sig, når de indtager scenen.

    United Stage – Officielt booking bureau for The Hitman.

  • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
  • Book The Hitmen hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på The Hitmen

Send os en uforpligtende forespørgsel på The Hitmen og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke The Hitmen hos os

  • Danmarks mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for The Hitmen
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for The Hitmen.