Starpeople

En fornemmelse for musikken, publikum og festen. Tre vigtige elementer, som Starpeople formår at behandle med stor respekt og stor præcision. Starpeople kommer med festen – og vice versa.

  • Siden 1998 har Starpeople leveret topunderholdning til store som små fester, hvor musikken er en prioritet. Ingen fest er for lille eller for stor. Bandet ser det som deres fornemmeste opgave at sikre maksimal musikalsk kvalitet, og det er også, hvad de leverer. Det er missionen at give kunden mere end der forventes  og efterlade et varigt minde om, hvad livemusik til en fest kan bidrage med. Repertoiret spænder bredt, og Starpeople er knivskarpe til at skræddersy et set, som sender folk mod dansegulvet og ind i en fantastisk fest.

    Bandet består grundlæggende af guitar, bas, trommer, keyboard, men kan suppleres med blæsersektion, perkussion, korsangere og kendte gæstesolister efter ønske. En fornemmelse for musikken, publikum og festen. Tre vigtige elementer, som Starpeople formår at behandle med stor respekt og stor præcision. Starpeople kommer med festen – og vice versa.

    United Stage – Officielt bookingbureau for Starpeople.

  • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
  • Book Starpeople hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Starpeople

Send os en uforpligtende forespørgsel på Starpeople og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Starpeople hos os

  • Danmarks mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Starpeople
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Starpeople.