Søren Huss

Gennem to årtier har Søren Huss ramt landet med en karismatisk vokal, et talent for nærvær og lyrisk snilde. Han spinder fortællinger på plade og er garant for at pege på livets, hverdagens og sindets mange nuancer.

Koncerter 2021/2022

Indlæser...

Vi fandt ingen koncerter for Søren Huss i 2021/2022.

 • Søren Huss befinder sig på en retsmæssig plads blandt landets mest eftertragtede artister. Han forstår at vække den danske sangskrivertradition til live og bruger i høj grad sig selv i arbejdet med at skrive tekster og melodier. I musikken flyder refleksionerne og iagttagelserne dynamisk, og måske er det netop dét, som fungerer så eminent.

  Gennem to årtier har Søren Huss ramt landet med en karismatisk vokal, et talent for nærvær og lyrisk snilde. Tur/retur tilbage til start 00’erne, hvor Saybia væltede det danske musiklandskab. Frem til 10’erne, hvor Søren Huss spandt et fantastisk lydbillede med albumudgivelserne ’Troen og Ingen (2010)’, ’Oppefra og Ned (2012)’, Midtlivsvisen (2017) og ’Sort Og Hvid Til Evig Tid’ (2019). Reroute til 2017, hvor Søren Huss ramte din stue med Toppen af Poppen og hans personlige fortolkninger af deltagernes største hits. Atter frem til januar 2020, hvor han spillede fire udsolgte koncerter i konservatoriets koncertsal, Danmarks Radios gamle Radiohus, dette akkompagneret af Copenhagen Phil og omgivet af musikalske og historiske rammer. Fast forward til foråret 2021 og en magisk forårsturné med Søren Huss og Danmarks Underholdningsorkester.

  Søren Huss har placeret stabile milepæle i det danske musiklandskab – og vi glæder os til at se, hvad fremtiden bringer.

  United Stage – Officielt bookingbureau for Søren Huss.

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 22 71 65 36, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book Søren Huss hos United Stage ved at ringe til os på +45 22 71 65 36 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Søren Huss

Send os en uforpligtende forespørgsel på Søren Huss og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Søren Huss hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for Søren Huss
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Jeppe Birch

Director, Corporate Events

+45 23 36 00 11 jeppe@unitedstage.dk