Sitter

To eftertænksomme og selvironiske damer med holdninger, knyster, eksmænd, lyster og aftaler hos psykologen. Iben Hjejle og Signe Lindkvist står bag en af Danmarks mest populære podcasts. Velkommen til Sitter.

  • Som Iben og Signe selv beskriver det: ’Vi er højtuddannede akademikere i eget universitet og har verdens største lommefilosofiske bibliotek fyldt med betragtninger og tanker om alt – stil æggeuret, og vi taler om et hvilket som helst emne’. Iben og Signe mødte for første gang hinanden i 2012, og lige siden har de haft lyst til at pille hinandens hjerner og dele deres både kulsorte og humoristiske tilgang til livets trummerum.

    Med omtrent 60.000 ugentlige lyttere er det begyndt at rulle stærkt for de to dygtige lommefilosoffer. De er faste klummeskribenter i Alt for damerne, har ageret værter på Bodilprisen og har optrådt på Smukfest – og blev i den forbindelse fremhævet af DR, som et af de bedste live acts på hele festivalen. Som Sitter selv beskriver det: ’Vi er godt selskab, vi giver ud af posen, vi er kloge, nysgerrige og vi prøver altid at finde det sjove i de forskellige livssituationer, vi befinder os i. Vi er hverken beautyeksperter, revolutionære feminister eller bloggere – vi er to rigtige mennesker med holdninger, knyster, eksmænd og aftaler hos psykologen’.

    United Stage – Officielt bookingbureau for Sitter.

  • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
  • Book Sitter hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Sitter

Send os en uforpligtende forespørgsel på Sitter og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Sitter hos os

  • Danmarks mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Sitter
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Sitter.