Simon Jul

Han er radiovært, komiker, skuespiller, musiker, kok, verdens- og landmand. Med andre ord er Simon Jul et multimenneske med meninger, drevet af nysgerrighed og appetit på tilværelsens yderligheder.

 • Simon Jul er uddannet fra DR’s talenthold og har leveret galgenhumor galore gennem satireprogrammerne ’Banjos likørskole’, ’Mørk og Jul’ med Brian Mørk og ’Bæltestedet’ med Jan Elhøj. Ligeledes har hans retfærdigheds- og samfundskritiske sans fået frit spil i ’Mads & Monopolet’, hvor han sidder som paneldeltager. I 2009 udfordrede han, sammen med Mads Brügger, journalistikkens muligheder i den satiriske dokumentarfilm ’Det Røde Kapel’ i en vovet infiltrering af det nordkoreanske styre. Et kontroversielt værk, som vandt prisen for bedste udenlandske dokumentar ved Sundance Film Festival.

  Som guitarist i Suspekt – bandet med de selvudnævnte Suspekt-proletarer fra Albertslund (Emil Simonsen, Andreas Bai Duelund og Rune Rask) – er Simon velbevandret i alskens former for rampelys. Et faktum som står i kontrast til hans virke som medejer af den bæredygtige slagterforretning Spis min Gris på Østerbro og kursusprojektet ’Handar’ på Djursland, hvor Simon Jul sammen med Frank Erichsen (alias Bonderøven) tilbyder kurser i bæredygtigt landbrug og biodiversitet.

  Simon Jul et multimenneske med meninger, drevet af nysgerrighed og appetit på tilværelsens yderligheder.

  United Stage – Officielt bookingbureau for Simon Jul.

   

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book Simon Jul hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Simon Jul

Send os en uforpligtende forespørgsel på Simon Jul og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Simon Jul hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for Simon Jul
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Simon Jul.