Signe Svendsen

Det er både underholdende og rørende, når Signe Svendsen går på scenen og med sikker hånd fører hun publikum gennem hele følelsesregisteret på en og samme aften.

  • Med en smuk stemme, rammende tekster og sikker hånd, fører hun publikum gennem mange forskellige følelser på en og samme aften.

    Uden at have leflet for noget eller nogen har hun album for album lagt alen af personlighed til, og som hun fremstår på hendes seneste album ‘Det Forlyder’, har Signe Svendsen nu kreeret sin egen niche i dansk musik.På sin særligt lyriske facon løfter hun sløret for voksenlivets længsler og trængsler og tilføjer noget så sjældent som en anelsesfuldhed til sangskrivningen, myldrende fuld af finesse og nuancer. For Signe Svendsen startede 2020 forrygende; hun modtog Odense Live Prisen og udgav albummet ’Det Forlyder’, der udelukkende modtog 4 og 5 stjernede anmeldelser.

    United Stage – Officielt bookingbureau for Signe Svendsen.

  • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 23 36 00 11, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
  • Book Signe Svendsen hos United Stage ved at ringe til os på +45 23 36 00 11 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Signe Svendsen

Send os en uforpligtende forespørgsel på Signe Svendsen og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Signe Svendsen hos os

  • Danmarks mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Signe Svendsen
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Jeppe Birch

Director, Corporate Events

+45 23 36 00 11 jeppe@unitedstage.dk

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Signe Svendsen.