Shaka Loveless

Shaka Loveless er en fuldblodet spillemand og historiefortæller. Han repræsenterer en umiddelbar kærlighed til popmusikken og en åbenlys dedikation til ærlige og selvreflekterende tekster, med et tvist af reggae og dancehall.

 • Med gennembrudshittet ’Tomgang’ sparkede Shaka i 2012 døren ind til hele Danmark, og han har siden fodret danskerne med kæmpehits som ’Ikke Mere Tid’, ’Dengang Du Græd’, ’2 Mod Verden’ og ’I Nat Er Vi Ladt’ med Simon Kvamm på gæstevokal.

  Han er søn af en dansk mor og en amerikansk far, født i Aarhus, men opvokset på Ibiza, i Silkeborg og i Alken ved Skanderborg. Shaka Loveless er vokset op i sammensmeltningen mellem landegrænser og kulturer, og netop denne fusion finder kanalisering i hans musik. Han repræsenterer en umiddelbar kærlighed til popmusikken og en åbenlys dedikation til ærlige og selvreflekterende tekster, med et tvist af reggae og dancehall. Mellem Silkeborgs slugter og palmerne på Ibiza er Shakas ukuelige spilleglæde skudt op for fuld volumen.

  Shaka Loveless’ dna er sammensat af bundærlig spilleglæde, dygtigt håndværk og en ukrukket energi, som kommer direkte fra hjertet.

  United Stage – Officielt bookingbureau for Shaka Loveless.

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book Shaka Loveless hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Shaka Loveless

Send os en uforpligtende forespørgsel på Shaka Loveless og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Shaka Loveless hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for Shaka Loveless
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Shaka Loveless.