Saveus

Saveus har smadret lydmuren med en åbenlys dedikation og kærlighed til eksplosiv og samtidig melodisk lyd. Bag Saveus står Martin Hedegaard – et disciplineret legebarn med en enestående evne til at lægge et crowd ned med rå energi og smittende ekstase.

  • Det startede i Ørum, hvor et ungt talent spirede med en unik vokal og en stor kærlighed til musikken. Hvor der er vilje, er der en vej – og netop det beviste Martin Hedegaard til P3 Guld i 2015, hvor han leverede en uforglemmelig liveperformance med førstesinglen ’Levitate Me’. Her blev man ramt af en energi og et beast mode, som er blevet signifikant for Saveus. Efter P3 Guld ramte en bølge af Saveus’ gospelpop landet, og i dag placerer Saveus sig velfortjent som et af Danmarks absolut dygtigste livenavne.

    Martin Hedegaard er et disciplineret legebarn, som konstant søger højere og vildere, når han står på scenen. Ligeledes kredser produktionerne omkring den opbyggelige, storslåede og højenergiske helhedsoplevelse, som når international klasse. Musikken kalder – og du skal med!

    United Stage – Officielt bookingbureau for Saveus.

  • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 23 36 00 11, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
  • Book Saveus hos United Stage ved at ringe til os på +45 23 36 00 11 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Saveus

Send os en uforpligtende forespørgsel på Saveus og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Saveus hos os

  • Danmarks mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Saveus
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Jeppe Birch

Director, Corporate Events

+45 23 36 00 11 jeppe@unitedstage.dk

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Saveus.