SASO

Hendes repertoire består af fængende tracks fyldt med attitude og som Gaffa beskrev det, er Saso "klar til at angribe Danmarks øregange."

 • SASO indtager tronen i et nyt visuelt univers, hvor modet til kunstnerisk forandring hyldes. SASO udfordrer sig selv, på seneste single ‘Watch Me’. Med ambitionen om altid at udvikle sig og rykke sine grænser, bruger SASO sin indre styrke og mod til at skabe en visuel og personlig forvandling. En forvandling, som hverken føles eller fremstår fremmed, men som tværtimod viser en ny side af det unge talent. I en personlig fortælling, synger SASO om at hylde forandring og give sig selv den anerkendelse man fortjener.

  “Da jeg startede med at lave musik, var det utrolig vigtigt for mig, at folk kunne relatere til mine tekster. Nu er det vigtigst for mig, at folk kan finde inspiration i min musik.”

  I mange år har musikken været med til at udvikle SASO. Nu håber hun, at hun gennem sine sange, kan inspirere andre til at værdsætte de små facetter af sig selv, man ikke altid har omfavnet.

  Med disko-house tracket ‘Damn’, er SASO gået nummer 1 på P3 listen og hun har i diverse medier fået rosende ord for hendes rå vokal, powerfulde numre og hendes helt egen stil. SASO’s rejse i musikbranchen startede, da hun blev spottet og kontaktet af rapperen Sivas og hun har siden da udviklet sig og fundet sin helt egen lyd og stil. Og med mere end 1 million streams på hendes sang ‘Let’s Be Honest’ og knap 2 million fordelt på hendes få udgivelser, er det intet at tage fejl af.

  United Stage – Officielt bookingbureau for SASO.

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book SASO hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på SASO

Send os en uforpligtende forespørgsel på SASO og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke SASO hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for SASO
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for SASO.