SASO

Hendes repertoire består af fængende tracks fyldt med attitude og som Gaffa beskrev det, er Saso "klar til at angribe Danmarks øregange."

  • SASO er nu aktuel med sin første EP “Men I Like”, hvor forskellige mandlige musikere, som hun beundrer rent musikalsk, har givet en hjælpende hånd med. Med disko-house tracket ‘Damn’, er SASO gået nummer 1 på P3 listen og hun har i diverse medier fået rosende ord for hendes rå vokal, powerfulde numre og hendes helt egen stil.

    SASO er en 22 årige pop sangerinde signed til Sony Danmark og hun har gennem de sidste par år, udgivet en række singler, hvilket endelig er blevet til hendes debut EP. Hendes rejse i musikbranchen startede, da hun blev spottet og kontaktet af rapperen Sivas og hun har siden da udviklet sig og fundet sin helt egen lyd og stil. Og med mere end 1 million streams på hendes sang ‘Let’s Be Honest’ og knap 2 million fordelt på hendes få udgivelser, er det intet at tage fejl af.

    United Stage – Officielt bookingbureau for SASO.

  • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
  • Book SASO hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på SASO

Send os en uforpligtende forespørgsel på SASO og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke SASO hos os

  • Danmarks mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for SASO
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for SASO.