fbpx

Rune Rask

Han er en af Danmarks mest etablerede, respekterede og prisvindende producere. Og så er han ikke mindst hjernen og hjertet bag de musikalske genialiteter der danner rammerne for et af landets største hiphop acts nogensinde: Suspekt!

 • I 2021 debuterede Rune Rask, for første gang, i eget navn med det instrumentale konceptalbum, ’Rune Rask’. Båret af lysten til at invitere lytteren indenfor i sit ustoppelige, musikalske output, åbnede Rune Raskop for en eksotisk jungle af lyde – dragende og fantasifuldt, men først og fremmest med plads tilmodtageren. Og selvom Suspekt netop har løftet sløret for karrierens vel nok største milepæl – koncert iParken den 15. september – bliver ’Rune Rask’ ingen enlig svale; Rune Rask startede nemlig 2023 stærk ud med et nyt album!

  Første forsmag udkomme fredag den 3. februar i form af singlen, ’Ibiza Boyz’, der lader arpeggio–euforienskylde ind over lytteren som lydbølger mod Middelhavets kyst, mens stemmerne fra et par velkendte hypemen cementerer, at et sonisk skifte er på vej fra Rune Rask.

  ”Jeg har tænkt meget over, hvem jeg er som kunstner. I mere end to årtier, har jeg skrevet og produceret forandre og leveret mit take på hvem de skulle være, mens jeg gik rundt og forsøgte at regne mig selv ud. Detene øjeblik er jeg på et tungt hiphop–beat, det næste chiller jeg på en house vibe eller forsvinder ned i etlangt klassisk mellemspil. For tiden er jeg til et slags disco rave med en twist af at føle sig som Mike Tysonpå vej mod ringen. Musikken vælter ud, som en uendelig historie. Og jeg tror, at det der definerer mig, er atjeg aldrig helt ved, hvad jeg skal forvente af mig selv andet end det uventede.”

  Turen går altså fra junglen til synth–rave på en middelhavsø – og hvem ved, hvor vi ellers skal hen medRune Rask, der med ’Ibiza Boyz’ sætter scenen for sit andet album, der har titlen ’Face Yourself’ ogudkom den 3. marts.Rune Rask, der markerede debutalbummet og samtidig fik sin ilddåb som solo–livenavn med den førstekoncert på Refshaleøens nye venue, Stagebox, overdrager endnu engang nøglerne til alle der har lyst til attræde indenfor i et nyt rum i hans altid inspirerende musikalske hjerne. Træd nærmere, kom ind, mød digselv.

  United Stage – Officielt bookingbureau for Rune Rask.

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book Rune Rask hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Rune Rask

Send os en uforpligtende forespørgsel på Rune Rask og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Rune Rask hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for Rune Rask
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Rune Rask.