Rosita

Rosita deltog som Thomas Blachman's 'Over 23' deltager i dette års X Factor liveshow.

 • Rosita imponerede som en af Blachmans artister i dette års X Factor. Hendes musikalske talent var tydeligt allerede fra hendes audition, hvor hun fremførte en af hendes egne sange. Hun både skriver og producerer hendes egen musik, og Rosita har en klar vision om at udgive sin musik på dansk og dele sin musik med verden.

  Gennem X Factor’s bootcamp og de første liveshows fik publikum og dommere muligheden for at opleve Rositas imponerende musikalske evner. Hendes unikke og personlige stil har gjort et stort indtryk og sikret hende en plads i seernes hjerter.

  Rosita er fast besluttet på at fortsætte med at skabe musik, som vil inspirere og berøre lyttere. Hun er et talent, der er værd at holde øje med.

  United Stage – Officielt bookingbureau for Rosita.

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book Rosita hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Rosita

Send os en uforpligtende forespørgsel på Rosita og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Rosita hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for Rosita
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Rosita.