Rosegold

Brødrene Joshua og Raiden Duncan leverer tilbagelænede rapflows og fløjlsblødt vokalarbejde. Med drømmende sensuelle r’n’b-produktioner og skarpe, feststemte hiphop-beats lægger de soundtrack til dine søvnløse nætter. Velkommen til Rosegold.

  • Rosegold er en britisk-dansk duo bestående af brødrene Joshua og Raiden Duncan. I 2014 flyttede de med familien til Kolding efter en opvækst i det sydlige London. Det er også her, at deres fælles musikalske karriere starter. Musikken bærer stort præg af deres opvækst og blandingen mellem livet i London og livet i Danmark. Samtidig er musikken en fusion mellem brødrenes forskelligheder. På den ene side energisk og uptempo. På den anden side intenst, inderligt og sprinklet med eftertænksomme detaljer. Rosegolds univers er bygget på et melodisk fundament, og rosegold blander genrerne pop, r’n’b og hiphop på bedste vis.

    Karrieren er spæd, men tæller stadig store milepæle, såsom optrædener på Roskilde Festival, Smukfest, i Pumpehuset, på VEGA og Hotel Cecil. Med drømmende sensuelle r’n’b-produktioner og skarpe, feststemte hiphop-beats lægger de soundtrack til dine søvnløse nætter. Velkommen til Rosegold.

    United Stage – Officielt bookingbureau for Rosegold.

  • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
  • Book Rosegold hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Rosegold

Send os en uforpligtende forespørgsel på Rosegold og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Rosegold hos os

  • Danmarks mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Rosegold
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Rosegold.