Reem

Et internationalt potentiale. Hårdtslående integritet og attitude. En vokal som efterlader dig noget nær åndeløs. Reem tager musikken helt ind – og sender den tilbage i rotation med en lækker r’n’b flavour, vilde fraseringer og legendariske beats.

 • Med enestående starquality og ligeledes vokalarbejde er Reem ’top og mind’ for mange – og langt fra et ukendt navn i det danske mediebillede. Da hun var syv år, begyndte hun at bruge sin tid i dansestudiet og senere rykkede hun også ind i musikstudiet, hvor tingene begyndte at give mening. Som Reem beskriver:

  ’Studiet er et sted, hvor der ikke er nogen grænser. Det er et sted, hvor jeg kan hele mig selv, med alle de tanker der kører rundt i hovedet. Musikken er for mig ikke bare et beat, en tekst eller en melodi. Det er en historie, som kommer fra hjertet. Det er der, hvor jeg kan være farverig – men det er også der, hvor jeg kan være sårbar.’

  Kombinationen mellem dans, musik og insisterende knofedt har været med til at danne Reem som en gennemført artist, der indtager scenen foran dig med stensikker attitude og en dundrende energi. Med et internationalt potentiale. Med hårdtslående integritet og attitude. Med en vokal som efterlader dig noget nær åndeløs. Reem tager musikken helt ind – og sender den tilbage i rotation med en lækker r’n’b flavour, vilde fraseringer og legendariske beats.

  United Stage – Officielt bookingbureau for Reem.

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 22 71 65 36, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book Reem hos United Stage ved at ringe til os på +45 22 71 65 36 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Reem

Send os en uforpligtende forespørgsel på Reem og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Reem hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for Reem
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Jeppe Birch

Director, Corporate Events

+45 23 36 00 11 jeppe@unitedstage.dk

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Reem.