Pind

Pulsen kommer helt op, når Pind hurtigt og intenst indkapsler sine hudløse historier i beats, du ikke kan sidde stille til. Det er levende og rowdy. Samtidig er det nuanceret og reflekteret. Pind er en ung mand med et betagende talent for at betragte og beskrive sin omverden.

  • Musikken bringes til live fra et studie i et lille skur i Silkeborg. Her skriver og producerer Frederik Pind alle sine numre selv. Ligeledes er det her, hans hudløst ærlige univers udspringer fra. Pind leverer fortællinger fra en tilværelse i provinsen og kredser om temaer som udlængsel, rastløshed, forelskelse og den tilnærmelsesvist konstante tvivl om meningen med det hele. Et sted mellem elektrovibes og hiphop finder man den unge historiefortæller, som får stemningen til at boble – og festen til at koge over. Pulsen kommer helt op, når Pind hurtigt og intenst indkapsler sine hudløse historier i beats, du ikke kan sidde stille til.

    Collabs med bl.a. Benjamin Hav, TopGunn og JOSVA viser for alvor, at Pind komplementerer den danske hiphopscene helt perfekt. Det er levende og rowdy. Samtidig er det nuanceret og reflekteret. En ung mand med et betagende talent for at betragte og beskrive sin omverden. Vi glæder os til at følge fremtiden.

    United Stage – Officielt bookingbureau for Pind.

  • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 22 71 65 36, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
  • Book Pind hos United Stage ved at ringe til os på +45 22 71 65 36 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Pind

Send os en uforpligtende forespørgsel på Pind og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Pind hos os

  • Danmarks mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Pind
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Jeppe Birch

Director, Corporate Events

+45 23 36 00 11 jeppe@unitedstage.dk

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Pind.