Pauline

24 årige Pauline er et totalt ubeskrevet blad som gennem det meste af sit liv har gået og skrevet små digte og leget med ord.

  • Nogle gange så kommer der en musiker ind af døren og slår benene væk under en og  rammer en direkte i hjertekulen med sin sang. Sådan er det med Pauline og hendes debutsingle ”Ny Og Næ”. For ikke så længe siden teamede hun op med producerne Ole Brodersen Meyer( som bl.a. stod bag Jungs debutalbum) og Søren Lausen Henriksen og gik i gang med at skrive sange og det samarbejde har nu udmøntet sig i debut singlen “Ny Og Næ. En sang der bedst kan beskrives som en storladent sfærisk blanding af spillet og programmeret musik. Lyden af dansk musik med et moderne pop/indie tvist. Copenhagen Music – Officielt bookingbureau for Pauline.
  • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 23 36 00 11, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
  • Book Pauline hos United Stage ved at ringe til os på +45 23 36 00 11 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Pauline

Send os en uforpligtende forespørgsel på Pauline og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Pauline hos os

  • Danmarks mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Pauline
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Jeppe Birch

Director, Corporate Events

+45 23 36 00 11 jeppe@unitedstage.dk

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Pauline.