OLLIE

Danske sanger og sangskriver OLLIE smagte til musikbranchen første gang i 2019 hvor hun selv-udgav sine første singler. Det store gennembrud lod vente på sig, og drømmen om at leve af sin musik dirrede stadig indeni.

 • Danske sanger og sangskriver OLLIE smagte til musikbranchen første gang i 2019 hvor hun selv-udgav sine første singler. Det store gennembrud lod vente på sig, og drømmen om at leve af sin musik dirrede stadig indeni. Derfor valgte OLLIE at dygtiggøre sig via den anerkendte norske musikskole LIMPI, som musikstjernerne Stargate (Rihanna, Beyoncé, Ne-Yo etc.) står bag.

  Hjemvendt med ny viden, nye sange, inspiration og gåpåmod er OLLIE for alvor klar til at tryllebinde vores musikhjerter. Førstesinglen Sick Of This Party er skarptskåret popmusik som allerede fra første gennemlytning både giver lyst til fest, og samtidig har en helt særlig følelse af hjemme.

  Om singlen siger OLLIE selv; ”Sick Of This Party er et anthem til alle de hjerteknuste. Dem der bliver slæbt med til fester uden at have den store lyst. Jeg skrev den da jeg selv havde fået mit hjerte knust, og jeg håber at nogen derude kan relatere, og måske give dem lyst til at danse og alligevel blive en time længere til festen.”

  United Stage – Officielt bookingbureau for OLLIE.

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book OLLIE hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på OLLIE

Send os en uforpligtende forespørgsel på OLLIE og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke OLLIE hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for OLLIE
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for OLLIE.