Off Bloom

En trio med buldrende intensitet og elektrobeats ud over alle grænser. Off Bloom sætter dagsordenen med fed energi og selvsikre produktioner. Det er hårdslående, vibrerende, melodiøst.

 • Timing og temposkift er et hovedfokus, når Alexander Flockhart, Mads Christian Damgaard Christensen og Mette Kathrine Mortensen destinerer musikalsk pletskud. I en lind strøm af orientalske elektrobeats foregår Off Blooms univers inden for rammer af høj intensitet og insisterende bølger af detaljerigdom. En klokke her, en tvistet korstemme der. Perkussion i flæng, en skiftende baseline og velplacerede breaks. Trioens musik bevæger sig i et interval-space, hvor der skiftevis intensiveres og gives slip. Off Bloom forklarer: ’Der er så mange ting, vi bør bekymre os om i verdenen i dag. Men det er okay at giv slip på den stress, vi pålægger os selv. Vi må gerne indse, at livet har så meget mere at byde på.’

  Off Bloom fik deres gennembrud med sangen ‘Love To Hate It’ i 2016, hvor de også havde deres første tv-optræden til P3 Guld. Sidenhen har Off Bloom udgivet flere succesfulde singler og samarbejdet med fx Hudson Mohawk, touret med Dua Lipa og Alma og ikke mindst vundet en Boarder Breaker Award, som tidligere er uddelt til bl.a. Adele og Lukas Graham.

  På livescenen sætter Off Bloom dagsordenen med fed energi og selvsikre produktioner. Det er hårdslående, vibrerende, melodiøst, når trioen spiller op til trip med buldrende intensitet og elektrobeats ud over alle grænser.

  United Stage – Officielt bookingbureau for Off Bloom.

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book Off Bloom hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Off Bloom

Send os en uforpligtende forespørgsel på Off Bloom og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Off Bloom hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for Off Bloom
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Off Bloom.