Nambahlou

Nambahlou deltog som Kwamie Liv's 'Under 23' deltager i dette års X Factor liveshow.

  • Nambahlou Christensen har været passioneret omkring sang og musik, siden hun var ni år gammel. Som 14-årig flyttede hun til Lolland og begyndte på Lolland Musikskole, hvor hun fik sangundervisning, deltog i kor og spillede i et band. Hendes musiksmag er bred, men hun elsker især progressiv metal. Nambahlou er en talentfuld sanger og musiker, der nåede helt til finalen i dette års X Factor. Hun beskriver musik som en form for flugt, hvor hun kan fordybe sig og blive fuldstændig opslugt af lyden. 

    Selvom Nambahlou har erfaring med at optræde, kan det stadig være en udfordring for hende at åbne op og give af sig selv på scenen. Nambahlou er et talentfuldt og dedikeret ungt menneske, der er fast besluttet på at forfølge sin passion for musik og udvikle sig som sanger og performer. Følg med i hendes musikalske rejse og se hende imponere på scenen.

    United Stage – Officielt bookingbureau for Nambahlou.

  • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
  • Book Nambahlou hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Nambahlou

Send os en uforpligtende forespørgsel på Nambahlou og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Nambahlou hos os

  • Danmarks mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Nambahlou
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Nambahlou.