Medina

Medina skaber løbeild, når hun gang på gang antænder den danske musikbranche med musikalske perler. Hun har ramt æteren med alt fra dristige clubbangers til følsomme popmelodier – og uden videre omsvøb har hun udviklet sig til en af landets største popartister.

 • I 2008 ramte ‘Kun For mig’ de virtuelle hylder, klubberne og lige lukt ned i folkets bevidsthed. Kort efter fulgte nyklassikerne ‘Ensom’ og ‘Vi To’, og det blev hurtigt klart, at Medinas uimodståelige popunivers ramte noget, man ikke havde set før.

  Medina har ikke set sig tilbage, men har i stedet leveret platinsingle efter platinsingle. Med mere end en kvart million solgte albums, et buldrende antal streams, hundredvis af liveperformances både nationalt og internationalt og modtager af Æresprisen ved Danish Music Awards 2016 har hun bevist, at det betaler sig at gå sine egne veje.

  Den målrettede aarhusianer forstår at skrue op for bassen og det følsomme. Samtidig forstår hun at skrue ned for janteloven og forventningernes pres. Du får integritet, oprigtighed og musikalsk eufori, når Medina indtager scenen og inviterer dig ind i et magisk univers af fyldige og ærlige pop-produktioner.

  United Stage – Officielt bookingbureau for Medina. 

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 22 71 65 36, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book Medina hos United Stage ved at ringe til os på +45 22 71 65 36 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Medina

Send os en uforpligtende forespørgsel på Medina og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Medina hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for Medina
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Medina.