Mattis

Soulet elektropop rammer dig med fuld integritet, når Mattis træder ind på scenen. I sammensmeltningen mellem det organiske og det mekaniske tårner han frem med tunge beats, grandiose korarrangementer og en intens energi.

  • I en nær fortid var han guitarist i et punkrockband, hvor han bevægede sig inden for genrerne hardcore, punk og grunge. Et spring fra undergrunden har ført ham ind i den soulede elektropop. Her er melodierne i højsædet og musikken er opbyggelig. Med tracket ’Loverboy’ blev han i 2017 P3’s uundgåelige og #1 på HypeMachine som den mest postede sang i verden. De efterfølgende år er rullet særdeles hurtigt for Mattis, som har turneret i Europa, spillet på bl.a. Roskilde Festival, Smukfest og Reeperbahn Festival. Samtidig har han haft travlt i studiet, hvor han har lavet musik til den amerikanske tv-serie Shadowhunters og skrevet musik for Rihanna i London.

    Der er mange spændende ting i pipeline, men én ting er stadig solid as a rock: Mattis gebærder sig virkelig godt på en scene, og energien er intens, når den dybe stemme akkompagneres af den ligeledes dybe bas. Der er et stort internationalt potentiale at hente her – og netop derfor bliver det rigtigt interessant at følge Mattis’ løbebane.

    United Stage – Officielt bookingbureau for Mattis.

  • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
  • Book Mattis hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Mattis

Send os en uforpligtende forespørgsel på Mattis og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Mattis hos os

  • Danmarks mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Mattis
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Mattis.