Maddy

Lad dig ikke narre af hendes unge alder. Med både varme, selvsikkerhed og en sødmefuld melankoli, disker Maddy op med en ny og ekstravagant lyd.

 • ’Jeg har altid været en tænker. Men dét at vælge musikken, har aldrig været noget, jeg skulle tænke over.’ Således beskriver 21-årige Mathilde Sofie Lindgren Mikkelsen, alias Maddy, sin dedikation til den musikalitet, som har boet i hende, siden hun var helt lille. Lad dig ikke narre af hendes unge alder. Det er både varmt, selvsikkert og sødmefuldt melankolsk, når Maddy bringer ekstravagant lyd til bordet.

  Maddy stormede ind på den danske radiohitliste med debutsinglen ’Island’, og hun fortsætter i samme stil med den nyeste single ’Keep Up’, som ligeledes høster airplay og anmelderstabens omtale. I 2020 kridtede hun banen op med sin første og udsolgte headlinerkoncert på Bremen, hvor billetterne hurtigt var afsat. En magisk aften hvor Maddy for alvor cementerede sit musikalske virke og ikke mindst sine solide skills som liveartist.

  Maddy kan betegnes som en ældre sjæl i en ung krop. Med en crispy vokal og et dragende tekstunivers, skaber Maddy en ekstravagant lyd, som flirter med en skandinavisk minimalisme og en universel catchiness. Den unge kunstner går sine egne veje, når hun sparker lydmuren ned med både ungdommens rus og en særegen robusthed, som er helt unik på den danske musikscene. Tekstuniverset taler til dit indre tankespind, og hendes fyldige produktioner går lige i kroppen, når hun folder sig ud med et både intelligent og dragende udtryk. Således leverer Maddy både eftertænksomhed til hverdagen og dybe rytmer til en svedig nat på dansegulvet.

  Med en mørk og r’n’b-mættet tyngde bevæger Maddy sig inden for et internationalt udtryk, som placerer hende i flæng med legender som Adele, Seinabo Sey og Tones And I. Overgiv dig til Maddys soundscape, og du vil ikke fortryde det.

  United Stage – Officielt bookingbureau for Maddy.

 • Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 33 97 90 10, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
 • Book Maddy hos United Stage ved at ringe til os på +45 33 97 90 10 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Maddy

Send os en uforpligtende forespørgsel på Maddy og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Derfor skal du booke Maddy hos os

 • Danmarks mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for Maddy
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Koncerter og festivaler:

Firmafester og events:

Få besked om nye shows

Indtast dit navn og e-mail, og få besked, når nye koncerter annonceres for Maddy.